Crossnyt.dk logo

Line nomineret

Line Dam er efter en stærk sæson nomineret i Randers til årets sportsnavn.

randers Amts Avis skriver om nomineringen:

Line Dam havde egentlig besluttet at indstille motocross-karrieren på grund af en skadesplaget krop og lysten til at bruge mere tid på at studere ernæring og sundhed, men da den første EM-afdeling for kvinder blev afholdt i 2022 dukkede hun alligevel op og, trods beskeden forberedelse, sluttede hun øverst.

Podiepladsen fik hende til at fortsætte i EM-afdelingen, og først i sæsonens sidste løb i Polen stod det klart, at hun måtte nøjes med EM-sølv efter norske Mathea Selebø. I de danske mesterskaber lykkedes det hende også at hente en sølvmedalje, selv om hun missede én af de syv DM-afdelinger på grund af sammenfald med et EM-løb.

Siden EM-sølvet i sommer er det ikke blevet til meget tid på crosseren. Hun kalder sig selv for motionist, men når det danske mesterskab skal afgøres over syv afdelinger i år, har hun alligevel planer om at være med.

24-årige Line Dam har to gange tidligere været nomineret til prisen som Årets Sportsnavn. Det var i 2019 og 2020, hvor hun kørte sig ind blandt de ti bedste i verden.


Spændende om Line vinder der er oppe mod et stærkt felt.


Billede fra et tidligere år.

20230110_075850.jpg