Crossnyt.dk logo

Marius Simonsens EM i Tyskland

Marius Simonsen var en af de kørere der var i tyske Prisannewitz for at køre tredje afdeling af EM 85cc i Central Europe zonen, og der var god fart, men der manglede også lidt held.

Marius melder om en fed bane med mange gode hop, men også en bane der var godt sporet efter at den var blevet vandet godt.

Lørdag havde Marius imidlertid også lidt svært ved at finde farten, men han formår alligevel at køre en 16. plads hjem i kvalifikationsheatet i hans gruppe. Dermed havde han også sikret sig direkte adgang til de pointgivende heat.

Søndag morgen var der igen god fart i GasGas’en med nr. 523 og Marius gik til opgaven om EM point med krum hals.

I de pointgivende heats kommer han også godt med ud over bommen, men er involveret i start-styrt i begge heat og kommer af sted som en af de sidste. Heldigvis er den unge Næstved-kører ikke typen der giver let op, og han får kørt sig op til en 27. plads i første heat og en 29. plads i andet heat.

Farten var der, men han også var lidt uheldig denne weekend, og meldingen fra Simonsen lejren er, at der nok skal trænes noget tidskval.

Nu har Marius Simonsen allerede fokus på de næste opgaver der venter forude.

- Jeg håber jeg kan lave nogle point i den sidste afdeling, så jeg kommer med til semifinalen i Aksel. Men lige nu er jeg max klar til DM i Vesterbæk på lørdag, slutter Marius Simonsen.

MariusSimonsen.jpg (1)