Crossnyt.dk logo

Mathias Gryning stopper

Mathias Gryning skriver på sin facebookside, at han stopper med Cross på topplan. Det er en profil der forsvinder fra toppen af dansk motocross.

Her er hvad Gryning selv skriver:

Idag, præcis 20 år siden billede nr. 2 er taget. Præcis 20 år siden jeg deltog i mit første motocross løb. Har jeg efter rigtig mange overvejelser gennem lang tid valgt at stoppe motocross på absolut topplan efter sæson 2021. 


Det har bestemt ikke været et nemt valg og jeg har gjort alt hvad jeg kunne for at fortsætte så længe som muligt! Men min delvist lammet arm gør at jeg kompencere utrolig meget med ryggen og efter den har været brækket og jeg allerede er blevet opereret for diskusprolaps kan min krop simpelthen ikke holde til hvad den bliver udsat for på daglig basis som professionel motocross kører. 

Jeg har opnået utrolig mange ting som jeg er vildt stolt af heriblandt nogle Danske titler samt VM og EM deltagelse m.m. Nogle ting fik jeg ikke opnået, men jeg gjorde alt hvad jeg kunne med de muligheder jeg havde og jeg kan se mig selv i spejlet efter en god karriere. 


Tak til alle der har været en del af min rejse, tak til sponsorere som har støttet gennem mange år, tak til fans og venner som har heppet på sidelinjen, af hjertet tak til alle der har haft en indflydelse på min karriere! & en særlig tak til min familie! 


DM Finalen d. 19 september i Næstved på hjemmebane vil derfor blive mit sidste løb på topplan. 

I den anledning håber jeg på at se en masse mennesker, da den dag helt sikkert vil blive noget helt specielt for mig! 


// Mathias ❤️