Crossnyt.dk logo

Mathias Tang til Kaduuz

Kaduuz får i 2024 tilgang af Mathias Tang, der skifter til Kaduuz Racing i den kommende sæson, og kommer til at tørne ud på en Fantic XXF450 i MX1-klassen

. Desuden kommer Mathias også til at binde an med flere forskellige supercross hen over vinteren, for at lære sin nye maskine at kende. Vi glæder os til at komme i gang sammen med Mathias, og er sikre på, at han nok skal blive en succes under teltdugen!

Mathias Tang: "Jeg er utrolig glad for at kunne sige at jeg kommer tørne ud for Kaduuz Racing i 2024 på en Fantic 450cc. Det er et skifte jeg føler har været undervejs længe, jeg har altid haft et godt forhold til Ronnie og Per så det er bestemt noget jeg glæder mig til at komme igang med.  Jeg har endnu ikke taget en fuld beslutning på hvad jeg skal køre at løb, men jeg håber det kan lade sig gøre at finde penge til en supercross sæson mere i Frankrig, og så kunne jeg godt tænke mig at komme lidt mere ud på de danske baner igen."

Ronnie Stormly, Kaduuz Racing: "Mathias er en kører vi altid har haft et godt øje til, og som uden tvivl har et stort potentiale, som bare venter på at blive udnyttet til fulde. Han er på vej mod at indfri det, og vi håber at kunne hjælpe ham på rette vej, så han kan komme endnu længere frem!"

IMG_3296.jpeg