Crossnyt.dk logo

Medvind til Victor Withen

Engine & Suspension kører Victor Weiercke Withen har haft sin del af skader, men i de seneste tre løb har der i den grad været medvind til Victor, som var på podiet i Randers og to gange Aalborg.

I 2022 nåede Victor kun at køre en enkelt afdeling af B MX2 inden han brækkede hånden i maj måned, og det satte dermed en brat stopper for denne sæson. Da han var tilbage efter sommerferien valgte han at rykke til MX1 og det har vist sig at være et godt ryk.

- Det har været et rigtigt godt ryk og det virker godt for mig i MX1. Det er selvfølgelig noget andet og jeg kan godt savne 250’eren lidt, men nogle ting er nemmere nu, selvom det også hårdere på en 450’er, siger Victor Withen.

Victor fortæller desuden, at kørestilen i MX1 klassen – hvor der bliver kørt stærkt, mens folk stadigvæk har hovedet med sig – passer ham fint.

Senest har det været Victor der har kørt stærkt med en samlet sejr til Westcoast i henholdsvis Randers og Aalborg samt en samlet tredjeplads til B DM i Aalborg.

- Heat sejren i Allborg var mest overraskende for mig og det er den jeg er mest stolt af. Det var fedt at prøve at være med i toppen, siger Victor.

Nu peger pilen allerede mod 2023, og det naturlige spørgsmål er om Victor kan blive i toppen.

- Min cykel og affjedring fra Engine & Suspension spillede bare i år, og der er ingen tvivl om, at det er en stor del af den seneste succes, så det regner jeg helt sikkert med at vi kan tage med ind i 2023, siger Victor og forsætter:

- Nu giver jeg den en skalle – ud fra det der er tid til mht. arbejde – henover vinteren, og så prøver vi en hel sæson i B DM, hvor målet og drømmen er en top 5 placering i MX1.