Crossnyt.dk logo

Meier med længere genoptræningsforløb

Glen Meier har døjet en del med den skulder, han slog i sommers til VM. Det har nu krævet en operation, da skaden var mere omfattende en regnet med.

Glen fortæller:

- Jeg slog jo skulderen af led i juni måned, og jeg har efterfølgende fået en mr scanning, der vidste, at det var noget mere omfattende end vi først antog.

- Led læben i skulderen var revet næsten helt over og der, hvor led læben hæfter, havde den rykket et stykke knogle af. Da det skete stødte to knogler mod hinanden og har lavet en bred flænge i kugleledsknoglen. Derudover var der et ledbånd, der var revet næsten over, så det krævede en operation, da det var så omfattende, at det ikke kunne trænes op igen, fortæller Glen, der godt forstår, han har haft problemer.

- Jeg har døjet en del med den til de DM’er, jeg har kørt, og det giver mening at skaden var noget mere omfattende, da der det sidste stykke tid stort set ikke har været fremgang. Jeg blev opereret i tirsdags, så nu venter et langt genoptræningsforløb. Jeg glæder mig til at komme tilbage 100 % og vise, hvad jeg kan, slutter en optimistisk Glen Meier.