Crossnyt.dk logo

Nichlas Bjerregaard dansk mester

Nichlas Bjerregaard sikrede sig titlen som dansk mester før tid ved 6. afd. af DM-A i Næstved, på trods af, at det ikke helt var hans dag. Og i MX2 udbyggede Mathias Jørgensen sin føring, selvom Magnus Smith var uhyggelig hurtig.

Ved dagens 6. afd. af DM-A var Glen Meier urørlig i MX1 klassen, mens Mathias Jørgensen udbyggede føringen i MX2 og så var det Sara Andersen der trak det længste strå i Dame klassen, ligesom Frederik Stampe gjorde det i 85cc klassen.

Nichlas Bjerregaard styrtede på første omgang i første MX1 heat, og selvom Benjamin Strate kørte imponerende godt, så kunne han ikke stille noget om mod Meier som vandt heatet.
Strate imponerede igen i andet heat, hvor han førte længe, men igen måtte overlade førstepladsen til Glen Meier. Det sluttede med en samlet sejr til Glen Meier (1-1). Nr. 2 Benjamin Strate (2-2) og Nr. 3 Sam Korneliussen (3-4), Nr. 4 Nichlas Bjerregaard (5-3) og Nr. 5 Rasmus Johansen (9-5).
I stillingen er Nichlas Bjerregaard nu 50 point foran Sam Korneliussen, og da Bjerregaard har flest heatsejre vil han blive dansk mester selvom det skulle ende med point lighed.

I MX2 klassen vandt Magnus Smith dagens første heat, og der var dermed bygget potentiel spænding op om mesterskabet, men desværre gik hans motorcykel til i dagens andet heat og han tabte vigtige point i mesterskabet. Dermed ligner det en DM titel i Mathias Jørgensens retning, selvom man selvfølgelig ikke skal sælge skindet før bjørnen er skudt. På dagen blev Nr. 1 Mathias Jørgensen (3-1), Nr. 2. Rasmus Pedersen (2-2), Nr. 3. Jakob Kjær (4-3).

Men uanset hvad, så vandt Mathias Jørgensen i dag, da han friede til sin kæreste Stine, og hun sagde ja!

I Dame klassen var Sara Andersen usvigelig sikker og vandt begge heat med mere end 40 sekunder (42 og 45) ned til Malou Jakobsen. Sara blev samlet nr. 1 (1-1), Nr. 2 Malou Jakobsen (2-2) og Nr. 3 Line Dam (3-3).

85cc kørerne fik i den grad vist, at fremtiden rummer nogle store talenter. Storm Maymann fik leveret nogle af hans karakteristiske gode starter (specielt i første heat), men i første heat ville Frederik Stampe det anderledes og tog sejren. I andet heat var det Jacob Meldgaard der ville råde bod på et for ham sidt første heat, så Meldgaard tog en start til mål sejr.
Det endte med Nr. 1 Frederik Stampe (1-1), Nr. 2 Storm Maymann (2-2) og Nr. 3 Toke Jepsen (4-5) – og så blev Lukas Vissing Nr. 4 á point med Jepsen.