Crossnyt.dk logo

Nu er den endelige klar!

Den har været længe undervejs grundet et travlt år, men nu kan vi ikke strække den længere. I dag så skyder vi den helt nye hjemmeside med tilhørende webshop i gang kommer op i løbet af dagen.
Vi har lagt stor energi sammen med vores dygtige webudvikler i at bygge en meget brugervenlig platform, som skal gøre tingene endnu nemmere for jer som kunde. Derudover lancerer vi også nye standard graphic kits, miljømåtter, pitboards og meget mere.

- der vil løbende tilføjes endnu flere nye spændende og innovative designs.
Webshoppen vil blive det næste store skridt for RR Graphic og vores struktur. Vi vil i løbet af de første par måneder optimere og redigere siden i takt det med feedback vi oplever.

Husk, vi kan altid kontaktes på telefon og mail.

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE JER INDENFOR

OM Os

Med base lidt uden for Aalborg i Danmark, så producerer RR Graphic dagligt graphics med særligt fokus på motorsport industrien.  
Siden stiftelsen i 2015, så har vores viden og udvikling ført til customized motorsport graphics i absolut topkvalitet produceret med den nyeste teknologi og stærkeste materialer på marked. 

Stifter og indehaver, Rasmus Raaby, begyndte RR Graphics rejse med den brændende passion for motocross som afsæt for virksomhedens vision, identitet og fremtid. Som årene er gået, er RR Graphic i dag en af de førende leverandører nationalt i motorsport industrien af custom graphics, tøj tryk og tilhørende accessories. I dag er den glødende passion for motorsport fortsat et vigtig element dagligdagen.
 
Som et naturligt skridt i udviklingen, så designer og producerer vi i dag også skilte, bilreklamer, display systemer, banner og meget andet til kunder både indenfor og udenfor motorsportsverdenen.  

På vores instagram @rrgraphic_dk vil mange glimt bag facaden blive delt – hop med på rejsen og lad os hjælpe dig med netop din opgave i fremtiden. 

Udtalelse, Rasmus Raaby

"Jeg har glædet mig utrolig meget til denne dag. Med den fornuftige vækst vi har oplevet de sidste 4 år, så er det et helt naturligt skridt for os at skyde vores næste koncept i gang. Vi har siden 2015 kommunikeret meget med vores kunder gennem telefon, sociale medier og på banerne. Det vil vi fortsat gøre i fremtiden - det er en helt fundamental grundsten for forretningen. Den nye webshop fjerner ikke det element, men har kun til formål at gøre det hele enklere og hurtigere for jer som kunder. Vi vil skabe overblik, struktur og gennemsigtighed. Dertil har vi manglet et simplere alternativ end vi har haft førhen" Rasmus Raaby, Indehaver.