Crossnyt.dk logo

Nyvang var udfordret

Mikkel Nvang ville bruge de svenske mesterskaber som optakt til DM på søndag i Randers, nu er der udfordringer forbundet med løbet søndag.

- Min weekend gik desværre ikke som planlagt. Jeg følte mig ellers godt klar og havde glædet mig til at køre ræs igen. Træningen gik rigtig fint, men desværre styrtede jeg på første omgang, hvor tidskvallen starter og må tage en lidt hård jordprøve. Dette gør jeg selvfølgelig både lørdag og søndag, mega øv, lyder det fra Mikkel. 


- Efter styrtet begge dage kørte jeg helt ved siden af mig selv.

Nu er der gået et par dage, og jeg har desværre kun fået mere ondt i højre lunge og ribben, hvilket jeg ellers ikke havde så meget i weekenden. Så i morgen bliver jeg nødt til at køre ud og få det tjekket, da jeg har meget svært ved at trække vejret. Er lidt bange for, at jeg måske har bukket ribben, fortæller Mikkel, der prøver at køre søndag.


- Jeg håber at kunne køre nogenlunde fornuftigt i Randers trods omstændighederne! Lidt øv at skulle vælte og slå sig igen igen, men jeg giver ikke op, bider smerterne i mig som altid og får det bedste ud af det!, lyder det fra Mikkel, der må få det bedste ud af det på søndag.

FB_IMG_1682666989910.jpg