Crossnyt.dk logo

Randers Motor Sport har et travlt år foran sig

2 store løb finder vej til Honda Park i Randers - allerede den. 30. april er der motocross løb, hvor der arrangeres danske mesterskaber for de bedste i Danmark.

Det er efterhånden en årlig begivenhed, at der er afholdes DM i Randers, men i år med en spændende ændring i løbs serien, der skulle gøre det mere seværdigt for publikum.

Der forsøges med kortere heats på 20 min. i 2 heats samt et kortere super heat for de 15 bedste i både MX 1 og MX 2 klassen, der kører sammen sidst på dagen. En ændring der bliver set frem til med både køernes og publikums øjne. Netop DM bliver der set frem til da Randers Motor Sport før har høstet stor succes til DM med flere mesterskaber bag sig gennem tiderne. I år er der også lokale kørere, der byder sig til.

Desuden vil der være DM i sidevogn samme dag som support klasse og der kan købes adgang som publikum ved døren, men kom allerede om formiddagen, da der er heftig aktivitet med kvalifikationen inden selve heatene går i gang til middag.

Der håbes på mange motocross kørere til denne afdeling specielt fra udlandet, da der måneden efter køres et stort internatonalt løb ADAC i Randers. De kørere der skal være med til ADAC vil sikkert bruge DM afdelingen som træning op til ADAC løbet måneden efter.

ADAC er en tysk løbs serie der tæller de samme navne, der kører både EM og VM, så det er et højt ratet international løb, der finder vej til Honda Park 27-28. maj. Der vil der være kvalifikation om lørdage og de tællende heats køres søndag også her kan der købes indgang ved døren.

Der kan læses mere om de 2 løb på www.Rmssport.dk i løbet af den kommende tid.

rms.jpg