Crossnyt.dk logo

Sam har fået styr på setup

Sam Korneliussen har kørt i flere år som A kører, men nu skal han regnes med som en bejler til en medalje i MX 1 klassen. Sam kørte godt i Svebølle og er også selv meget tilfreds.

- Jeg havde en kanon dag i Svebølle, alt vinter arbejdet flaskede sig, og jeg kom derfra med en samlet 3. Plads, og min første tur på podiet i MX1, noget jeg havde håbet på, at jeg kunne komme til at sætte flueben ved i løbet af sæsonen, fortæller Sam, der ikke havde de store forventninger til Svebølle.

- Af alle banerne på kalenderen i år, så var det ikke lige på Svebølle, jeg havde regnet med, at det skulle lykkes, griner Sam, men hvad er det der lykkedes nu.

- Jeg tror den store forskel til denne sæson ligger i, at jeg har fundet en rigtig god balance mellem Arbejde og crossen, som har gjort, at jeg har fået meget mere ud af de timer, jeg har lagt i det her til vinter. Samtidig har jeg fået rigtigt godt styr på mit setup omkring mig, med nogle gode mennesker, så det er jeg super glad og taknemlig for, fortæller Sam, der glæder sig til DM i Esbjerg senere på måneden.