Crossnyt.dk logo

Spektakulært SuperCross-show speeder atter op i Jyske Bank Boxen

For 27. gang danner Jyske Bank Boxen kulissen, når Yamaha SuperCross & Freestyle Show endnu en gang ræser ud over rampen i Herning 4.-5. februar 2022.

Action, adrenalin, akrobatik, spænding og vilde stunts er på programmet, når Jyske Bank Boxen atter lægger bane til det traditionsrige Yamaha SuperCross & Freestyle Show den første weekend i februar 2022.

 

Som vanligt er det verdenstoppens kørere, der viser deres kunnen og vovemod og tæmmer de vilde motorcykler i et spektakulært show, hvor den nykårede danmarksmester i motocross, Nichlas Bjerregaard, blandt andre stiller til start. Motorsportsinteresserede i alle aldre kan således få et adrenalinkick, de sent vil glemme, garanterer arrangøren bag Yamaha SuperCross & Freestyle Show:

 

- Efter den ærgerlige, men nødvendige aflysning i år, glæder vi os om muligt endnu mere til at byde SuperCross-publikummet velkommen tilbage i Jyske Bank Boxen. Vi har nye vanvittige tiltag, som helt sikkert vil få publikum op af sæderne, og det glæder vi os rigtig meget til, siger Lars Green, der er indehaver af ASP Event.

 

26 år i træk havde det populære SuperCross-show underholdt publikum i Herning, inden coronaen brød den stime i 2021. 4.-5. februar 2022 bliver traditionen genoptaget, når der blændes op for den 27. udgave af Yamaha Super Cross & Freestyle Show i det midtjyske.

 

Sideløbende med Yamaha SuperCross & Freestyle Show afholdes også motorcykel- og bilmessen Motorshow, der inviterer indenfor til en verden af motorsportsoplevelser i MCH Messecenter Herning 4.-6. februar. Billetter til Yamaha SuperCross & Freestyle Show og Motorshow kan findes på www.mch.dk.