Crossnyt.dk logo

Stampe glæder sig til DM afslutning

Frederik Stampe blev i weekenden en flot nr. 2 til DM 85 cc og sætter lidt tanker sammen fra løbet.

- I weekenden kørte den første af de to finaleløb, der kommer til at afgøre DM for minier i 2021.

- Det var første gang i år, at vi var samlet med kørere fra Fyn og Sjælland, så vi var næsten fuld bom, og virkeligt sjovt at se dem alle igen efter lang tids pause.

- Det havde regnet rigtigt meget helt op til dagen for løbet og banen var rigtig tung, som i rigtig tung, og det var jeg lidt spændt på da det ikke er mit favoritunderlag, fortæller Frederik.

- Dagen starter dog godt ud, hvor jeg bliver 3´er i kvalifikationen, og kan derfor vælge en god startplacering. I første heat får jeg en middel start, men kommer ret hurtigt op til de forreste. Banen er svær og flere har lidt småstyrt, og jeg kommer op og ligger på første pladsen. Dog kommer Bloch op og presser, og vi har en fed duel i et par omgange, indtil en omgangskører ved et uheld kommer til at køre ind i mig, og Bloch smutter forbi. Ender som 2´er

- I andet heat får jeg en rigtig god start, kommer ret hurtigt op på 2. pladsen og ligger og jagter nummer 1 i nogle omgange, han er dog lige en tand hurtigere, og jeg laver en lille fejl, der gør at jeg beslutter mig for at køre 2. pladsen sikkert i mål, samlet 2´er på dagen. Så alt i alt en dag jeg er super tilfreds med, min Yamaha kørte super godt i det tunge sand, og jeg glæder mig til finalen i Slagelse, slutter Frederik.

 

mors finale 1.jpg