Crossnyt.dk logo

Startlisten til DM-A i Svebølle tager form

køberne har stadigvæk resten af dagen til at melde til inden for frist 1, men der tegner sig allerede nu et billede af et spændende DM d. 21.!maj.

I MX2 klassen er der nok ingen tvivl om, at Magnus Smith og Rasmus Pedersen Bliver dem der skal holdes øje med, og forhåbentlig bliver der en tæt kamp imellem dem i Svebølle. Men også Thomas Rasmussen, Mikkel Nyvang og Casper Aalbæk - som alle viste fantastisk fart ved første afd. - Kender vejen rundt i Svebølle, så der er ingen tvivl om at de kommer til at køre deres chance. 


Så er svenske Axel Nilsson igen tilmeldt i MX2, og han formåede i den grad at imponere ved første DM afd. - faktisk så meget at han lige nu indtager den samlede fjerdeplads i stillingen. 


MX1 Er fuldstændig åben efter den vanvittige start i Randers. Benjamin Strate kommer med den røde frontnummerplade Og hans nærmeste forfølgere er Mathias Jørgensen. De har begge to kørt utroligt mange omgange i Svebølle, så de går uden tvivl all-in på at bevare placeringerne i front. Men mon ikke også Glen Meier og Nicklas Bjerregaard har tanker om at den røde frontnummerplade vil passe godt på deres cykler. Og derefter er der altså endnu en god håndfuld kørere som vil være i stand til at vinde heats i Svebølle 


Der er desuden flere af de tilmeldte B kørere som før har vist rigtig god fart på Svebølle-banen, så der kan godt komme nogle gode overraskelser fra den kant.


Den 21. maj er det også 85 køerne der er med som support klasse for første gang i år Og her er der altså nogle unge drenge der kører rigtigt stærkt. Oliver Hald, Søren Winther og Jakob Bloch har lagt sig i spidsen af 85 mesterskabet, men Svebølle har også nogle hurtige drenge - i form af Storm Maymann og Bertram Thorius - der kommer på hjemmebane Og gerne vil give nogle gode point ind på kontoen. 


Men som sagt har kørerne resten af dagen til at tilmelde til frist 1 Og yderligere et par dage til frist 2, så startlisten kan nå at udvikle sig endnu mere.

IMG_2530.jpeg