Crossnyt.dk logo

store mål at køre i toppen i B rækken

Victor Fromberg dansk mester i 2022 B MX 1 og planen er lagt også for 2023, hvor det at lære bliver en vigtig del af hans karriere.

Victor fortæller:

- Da vi planlage sæson 2022, var det store mål at køre i toppen af B rækken, samtidig med at stille op til alle A-DM’er. Det betød, at jeg skulle få succes i B-rækken samtidig med, at jeg skulle prøve kræfter og få en masse erfaring mod de hårde drenge i A klassen, lyder det fra Victor.

- Vores plan gik over al forventning, og jeg står nu som Dansk Mester i B-MX1, og skal til at være fast mand til start i A rækken i 2023.

- 2023 bliver et år, hvor der stadig skal læres en masse, og der er ikke en bedre måde at gøre det på end at køre mod de hurtigste! Derudover vil vi også prøve at komme udenlandsk, hvis budgettet og muligheden opstår, fortæller Victor om drømmen.

- Os i Team Fromberg vil gerne takke alle, der har været med i 2022. Mine sponsorer, Coach Lund, familie og venner for at rejse med rundt i Danmark og støtte. Ses på banerne i 2023, slutter den faste A kører for 2023.