Crossnyt.dk logo

Thomas Kjer Olsen kæmpede hårdt i Loket

DMUsport om TKO.Det blev endnu en svær VM-afdeling for Thomas Kjer Olsen ved weekendens løb i tjekkiske Loket. Selvom danskeren ikke havde heldet med sig i Tjekkiet, er han stadig optimistisk frem mod resten af VM.

Første heat startede med en dårlig placering ved startbommen for Thomas Kjer Olsen, som generelt gjorde det svært for ham lægge sig øverst i feltet. Det blev ikke bedre, da han senere i heatet lavede en fejl og måtte udgå.

 

Thomas kom tilbage i andet heat og leverede en god indsats, der sikrede ham en 11. plads og 10 yderligere point i den samlede stilling. Han ligger nu på en 13. plads i den samlede VM-stilling med få point op til en placering i den samlede top-10.

 

- Dagen var en smule hård, men min 11. plads i andet heat giver mig rigtig meget selvtillid, eftersom min start ikke var god, men jeg var i stand til at lave en del overhalinger. Det er ærgerligt, at jeg lavede et case-hop i første heat og ødelagde mit baghjul. Jeg var i stand til at kontrollere det under det meste af heatet og lå til at få point, men jeg nåede et punkt, hvor det blev for farligt at fortsætte. Helt sikkert endnu en læringsdag, og i denne uge vil jeg fokusere på mine starter, som vil gøre mit liv en smule lettere, hvis jeg kan være med i front med top-kørerne fra starten af, fortæller Thomas Kjer Olsen.

 

Næste VM-afdeling køres 1. august i belgiske Lommel.