Crossnyt.dk logo

Thomas Rasmussen tilbage til Kaduuz

Vi er overordentlig glade for at kunne byde Thomas Rasmussen hjertelig velkommen tilbage hos Kaduuz Racing, hvor Thomas slutter sig til vores stærke line-up i A-klassen.

Nærmere bestemt A-DM MX2-klassen, hvor han debuterer på sin spritnye Fantic XX250 2-takter fra Kaduuz MX Store i Randers på søndag. Thomas har før leveret yderst stærke resultater for os, og det er vi sikre på han vil gøre igen - nu med verdens sprødeste underlægningslyd 🤤 Og hvis alt går vel, så er der også lidt internationale ambitioner.

Thomas Rasmussen: "I påsken var jeg en tur i Italien, og jeg skulle egenlig bare prøve min brors Fantic for sjov, men den endte faktisk lidt med at stjæle mit hjerte! Så jeg fulgte min mavefornemmelse og fik fat i Ronnie fra Kaduuz Racing, og hørte hvad han sagde til at få mig tilbage i teamet igen på en Fantic 250 2-takt. Og til mit held var han top klar på den ide! Så i år er jeg tilbage igen hvor det hele startede tilbage i 2016 hos Kaduuz Racing, og jeg fortsætter derfor med at køre i MX2-klassen. Jeg skal selvfølgelig lige lære den nye cykel at kende, men jeg føler mig allerede godt tilpas og motivationen er i top i år. Jeg håber at kunne være med i den sjove ende af MX2, men da meget af tiden går med mit firma og min lille familie, prioriterer jeg at få kørt cross, så jeg slider ikke mine løbesko op lige pt! Og så går jeg da også lidt med tanker om at skulle prøve EMX 2-takt og EMX Open. Om det bliver kun den ene eller begge ved jeg ikke endnu. Gigantisk tak til Ronnie, som på en uge har sørget for at der er to crossere klar og et godt team bag mig til på søndag!"