Crossnyt.dk logo

Wozniak MX Racing Team skriver kontrakt med Frederik Stampe

Wozniak MX Racing Team er glade for at kunne offentliggøre, at teamet har indgået en 3-årig kontrakt med det unge talent, Frederik Rahn Stampe.

Wozniak MX Racing Team er glade for at kunne offentliggøre, at teamet har indgået en 3-årig kontrakt med det unge talent, Frederik Rahn Stampe. SKRIVER KONTRAKT MED FREDERIK RAHN STAMPE


Frederik har været igennem en stærk udvikling, der blandt andet udmøntede sig i en sølvmedalje ved årets DM-serie i 85cc, og flere flotte internationale placeringer, som teamet håber at kunne bidrage til at forbedre yderligere i fremtiden.


Frederik, der har været i Yamaha-familien siden 65cc, rykker i 2023 op på en Yamaha YZ 125, som han skal repræsentere Wozniak MX Racing Team på til de danske mesterskaber i 125-klassen, den tyske ADAC MX Masters-serie, samt EM i de afdelinger hvor kalenderen tillader det.


Daniel Wozniak udtaler:


”Her i teamet sætter vi pris på at arbejde med talentfulde kørere, der er dedikerede til at blive bedre, og sådan en kører mener vi, at vi har fået i Frederik. Vi ved, at han kan køre stærkt, og nu skal han så tage næste skridt op på den store motorcykel, hvilket vi glæder os meget til at støtte og guide ham i. Yamaha YZ 125’eren har gennem årene bevist sit værd som en hurtig og stabil maskine, og vi er sikre på, at Frederik kommer til at skabe store resultater på den.”


Frederik Rahn Stampe:


”Jeg er super glad og stolt over at køre for Wozniak MX Racing Team i de kommende sæsoner. Jeg kender det som et super professionelt og ambitiøst team med rigtig søde mennesker bag, så jeg glæder mig selv sagt rigtig meget til samarbejdet! Og så glæder jeg mig selvfølgelig også helt vildt til at komme op på YZ 125’eren!”

Frederik har allerede modtaget sin første Yamaha YZ 125, og arbejdet mod sæsonen 2023 er hermed begyndt!